O Nama

AutoCorp d.o.o., sa sjedištem u Živinicama, je firma koja je osnovana s vizijom da postane vodeći pružatelj usluga iznajmljivanja i prodaje vozila u regiji. Izgrađena na principima pouzdanosti, integriteta i predanosti kvaliteti, naša firma se zalaže za pružanje iznimnih usluga koje zadovoljavaju i nadmašuju očekivanja naših klijenata.

Naša flota automobila omogućuje nam da pružimo široku paletu opcija za iznajmljivanje koje zadovoljavaju različite potrebe naših klijenata. Kroz našu mrežu pouzdanih partnera, uvijek možemo ponuditi odgovarajuću opciju za vaše potrebe, bilo da se radi o poslovnom putovanju, obiteljskom odmoru ili svakodnevnoj vožnji.

Pored usluga iznajmljivanja, AutoCorp d.o.o. se bavi i prodajom vozila. Naš odjel prodaje vozila nudi širok spektar kvalitetnih automobila, a također se bavimo i uvozom automobila, te smo u mogućnosti da pronađemo i nabavimo specifične modele na zahtjev naših klijenata.

Naša misija je pružanje vrhunskih usluga uz održavanje visokih standarda profesionalnosti i transparentnosti. Vodimo se principom da je zadovoljstvo klijenata naša glavna pokretačka snaga, a naše stručno i ljubazno osoblje uvijek je spremno pružiti pomoć i podršku našim klijentima.

Pozivamo vas da se pridružite našoj rastućoj zajednici zadovoljnih klijenata i iskusite prednosti koje pruža AutoCorp d.o.o. Hvala vam što ste odabrali AutoCorp d.o.o. kao vašeg partnera u iznajmljivanju i prodaji vozila. Radujemo se pružanju iznimne usluge koju zaslužujete.rent a car, zivinice, tuzla,